11 november 2012
12:45

Lohärads IF Röd

Referat: Fanna BK P99 - Lohärads IF Röd

Vi åkte till Enköping för att möta Fanna, det var vår första match i Futsal DM. Eftersom matchen mot Procyon BK blev inställd efter att drog sig ur.

Vi spelade mycket bra under hela matchen, vi lät verkligen bollen göra jobbet. Vi hade många bra löpningar utan boll. I halvtid stod det 5-0 till oss, och det var inget att snacka om. Vi var det bättre laget.

I andra halvlek fortsate vi att ta många bra och kloka beslut. Fast vi ledde stort så fortsatte vi att spela en mycket bra inomhus fotboll, med många bra och olika variationer. Idag var det verkligen laget som klev fram. Idag gjorde alla 8 utespelare poäng :)

När man har dragit på sig 5 frisparkar så blir den 6:e en straff för motståndarna.
Efter första halvlek så hade vi 1 frispark emot oss och Fanna 2 stycken, det var en schysst match av båda lagen.
Efter andra halvlek så hade vi 3 frisparkar emot oss och Fanne 6 stycken, vi fick alltså en straff som vi missade. Den straffen läggs från 10 meter och inte från vanliga straffpunkten vid 7 meter.

Vi hade två mycket bra domare, som var tydliga hela matchen och var solklara med reglerna. Stort tack till dom, även ett tack till Fanna.

FORZA LIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!